Keskmiselt arvestatakse ühele inimesele 120-150 grammi tavalise tordi puhul, kuid korrustordi puhul 150-200 grammi. Küpsise ja browni põhjaga tordi puhul ning keedukreemiga või marja-zelee kattega tordil 200 grammi inimese kohta.
Kõiki torte on võimalik viimistleda erinevate katetega, kuid lisandub tasu: martsipani kate 2 eurot/kg kohta, suhrumassiga kate 3 eurot/kg kohta, valge või tumeda shokolaadiga kate 2,5 eurot/kg kohta. Martsipani ja suhrumassiga kaetud tortide puhul võib katte ja kaunistuste kaal moodustada kuni 15% tordi kaalust.
Tordi tellimus tuleks teha vähemalt 48 tundi enne kättesaamise aega. Erandiks on erikujulised ja pulmatordid. Neid tuleks ette tellida vähemalt 30 päeva .Pildiga või joonistusega tordi puhul on ettetellimise aeg kolm päeva,kui soovid torti esmaspäevaks,siis peaksid tellimuse vormistama hiljemalt neljapäeval.
Igapäevastes tortides on kõik osad söödavad, k.a kaunistused (kui tordi kättesaamisel just teenindajad erandjuhust teada ei anna). Pulmatordid (korrustordid) on tugevdatud puupulkadega, mis on vaja eemaldada enne tordi lõikamist ja söömist. Kujukeste detailide ühendamisel on kasutatud hambatikke ning suurema osa lillede valmistamisel kasutatakse spetsiaalset mittesöödavat traati.
Suhrumassi ja martsipani värvime toiduvärviga vastavalt Euroopa Liidu normidele.
Kujukesi voolime ainult meilt tellitud tortide jaoks,kuna nii suudame garanteerida tervikliku lõpptulemuse.